algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 10°
15°

Recuperar la inversió al palau

No és gens senzill d'entendre que les institucions es declarin gairebé en suspensió de pagaments i continuïn a les totes amb la construcció del palau de congressos, l'obra faraònica que Acciona aixeca a l'entrada de Palma amb els doblers de Cort i del Govern balear. El gerent del consorci indicà a finals de la setmana passada que l'explotació del recinte és a punt de sortir a licitació i que la feina s'hi acabarà per gener de 2013.

El palau de congressos i el seu hotel annex constitueixen el major fracàs del PP i del PSOE de les dues darreres legislatures. Ni l'emplaçament, ni l'edifici, ni l'accessibilitat, ni el conveni inicial, ni tampoc el cost -pròxim als 120 milions d'euros- no responen al sentit comú. L'objectiu -desestacionalitzar el turisme- s'haurà de veure: a Mallorca ja hi ha altres recintes per fer congressos -tots privats- i la resta de capitals europees fa anys que treballen en aquest segment.

Tanmateix, seria injustificable que les bases del concurs juguin a favor de l'empresari que es quedi amb aquesta infraestructura i amb hotel, l'únic lloc d'on es poden intuir beneficis.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris