algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
15°

Via lliure als hotelers

La nova llei turística incideix en el monocultiu. Fa d’un únic sector l’eix del teixit productiu

Les primeres conclusions que s'extreuen de la nova llei del turisme que prepara el Govern Bauzá palesen que els hotelers tindran autèntica via lliure per ubicar en els seus establiments tot tipus d'ofertes i usos, des de les comercials fins a les recreatives i educatives.

En definitiva, sempre que es mantingui dins uns paràmetres de qualitat, es permet que els hotels es converteixin en macrocentres de negoci i que se situïn, en les seves finalitats i objectius, per sobre de la resta d'empreses de la xarxa productiva. La nova llei suposa atorgar l'absoluta preeminència econòmica a les plantes hoteleres. És cert que per sortir de la crisi el concurs del sector turístic és fonamental.

Però també ho és que, si aquesta llei entra en vigor tal com està concebuda, les Balears quedaran molt més supeditades al monocultiu d'un sol sector, tot i que la batalla dels darrers lustres s'havia centrat a intentar trencar aquesta dinàmica. Mirar al futur és pensar en la diversificació del teixit empresarial per aconseguir un desenvolupament global més equilibrat.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per catalina, fa mes de 9 anys

Més turisme= més gent inculta. Només hi ha una cosa que preocupa: diners!!, quants més, millor. Tota la resta no existeix. Aquesta és la visió del PP

Valoració:1menosmas
Per Joan Miró Font, fa mes de 9 anys

Es turisme no produeix res i difícilment se'l podria considerar com un [mono]cultiu, en tot cas seria un guaret i, amb sa nova llei, més guaret encara

Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris