nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín:
14°

Solidaritat amb Moll

La delicada situació empresarial que viu l'Editorial Moll ha tingut com a conseqüència que els ciutadans s'hagin llançat a adquirir exemplars del seu fons per donar així suport material, i també simbòlic, a una de les marques culturals més arrelades a Mallorca. És admirable l'actitud de la gent quan les coses vénen, empresarialment, mal donades.

Demostra que l'estima a la llengua i a la cultura pròpies poden, fins i tot, obrar el miracle de fer reeixir una editorial ferida i plena de dificultats. Aquesta reacció popular és tota una esperança de futur no ja per a Moll, sinó per a totes les empreses que han decidit apostar pel fet cultural propi. En situacions de crisi, d'atacs als valors tradicionals i d'incomprensió institucional, el motor són els ciutadans, els seus anhels i la seva capacitat de resistència.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Bernat, fa mes de 9 anys

Em sap molt greu lo de l'Editorial Moll. De totes maneres cal recordar la història de fa uns anys; quan regnava el govern de Cañellas, l'editorial Moll ja va tenir una forta crisis economica, i en Cañellas els hi va abonar uns 100 millons de pessetes (a fons perdut) per a que l'editorial subsitis. El que més m'extranya és que el director de l'editorial és economista...

Valoració:1menosmas
Per biel, fa mes de 9 anys

també miraré de comprar un llibre o varis. Han fet molt per la nostra cultura i comunitat, és hora de tornar/agraïr el seu treball.

Valoració:1menosmas
Per Joan, fa mes de 9 anys

supòs que el circulo balear i el pp, com a amants de "lo nostro", aportaran el seu granet d'arena, no?

Valoració:-2menosmas
Per Carla, fa mes de 9 anys

En primer lloc dir que hem de fer el possible per no perdre una Editorial nostrada i la seva LLibreria a un n'Àlex i na Joana ens atenen tant exquisidament. Per altra rcrec que potser abans de canviar de local i ampliar el negoci haurien d'haver fet un bon estudi. També penso que les institucions no hanpromocionat aquesta Editorial i qusi em cremaria si digués que la majoria d'aquestes institucions fan compres a altres indrets en comptes d'ajudar als nostres. Així ens va en tot! Amics i amigues ajudem a que no tanquin.

Valoració:5menosmas
Per Pepa, fa mes de 9 anys

El meu fill, que ara té 15 anys, va disfutar de petit cada nit quan el seu pare li llegia les rondales i va apendre a llegir amb "Pus sopa" de `'editorial Moll i il·lustrat per n'Aina Boner,... Gràcies a l'editorial Moll.

Valoració:14menosmas
Per Ambròs, fa mes de 9 anys

Diccionari català-valencià-balear (10 toms), 700 euros.
Va malament l'Ed. Moll? No m'estranya!

Valoració:-18menosmas
Per Pere Duran, fa mes de 9 anys

Podeu ajudar a l'Editorial Moll també fent servir la seva pàgina web (http://www.editorialmoll.es/) on hi trobareu facilitats per adquirir els seus títols.

Valoració:23menosmas
Per Pere Duran, fa mes de 9 anys

Podeu ajudar a l'Editorial Moll també fent servir la seva pàgina web (http://www.editorialmoll.es/) on hi trobereu facilitats per adquirir els seus títols.

Valoració:16menosmas
Per ciutda, fa mes de 9 anys

Demà mateix hi aniré a comprar un parell de llbres.

Valoració:30menosmas
Per Sa Paparra Polsosa., fa mes de 9 anys

A aquesta editorial varen néixer les"Rondaies Mallorquines". No deixem que mai "Es Jai de Sa Barraqueta", o "En Joanet de l'Onso" o na "Trincafaldetes" i tot els seus companys fills de la nostra terra, morin. Seria com si morís Sa Roqueta.
Cap a Ca'n Moll falta gent, ara que venen els Reis!
I jo me'n vaig venir,
amb un capellet de vidre...
No deixem que el mos facin mil miques, com pretenen.

Valoració:37menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris