nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín:

Un pecat

Tenim una gentada aturada que ha de menester feina. Per trobar-ne, s'han d'especialitzar en qualque cosa. L'època del ciment, en què tants n'hi havia que bravejaven d'España va bien, va crear un exèrcit de col·locadors de totxos que ara, si no aprenen qualque ofici, no saben fer altra cosa. Per a formar-los, s'han de menester recursos econòmics. I, amb l'excusa que no hi ha doblers, tot queda aturat.

Ara que no hi ha pecats de religió, n'han sortit uns de nous: els pecats d'espanyolisme. Per a aquesta nova religió, és un pecat dir la realitat que patim en el tema de l'espoli fiscal. Perdem cada any, com no passa enlloc pus d'Europa, un 17% del nostre PIB. Devers 3.500 milions d'euros. 3.500 euros per cada balear. Amb aquesta doblerada, a quants de cursos d'especialització es podrien apuntar els nostres aturats? Quants d'incentius fiscals podrien afavorir les nostres empreses?

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Jo Pecador, fa mes de 9 anys

No hi ha comentaris perquè la gent no vol fer pecats d'heretgia. No fos cosa que els grans inquisidors del Regne ens envergassin clotellada d'aquelles que fan pegar de nas en terra.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris