muy nuboso
  • Màx: 15°
  • Mín:
11°

No vagi per dit

Conferència d'Àdám Kósa
El president de l'intergrup de discapacitats del Parlament Europeu, l'hongarès Àdám Kósa, pronunciarà una conferència divendres que ve a la sala d'actes de l'ONCE a Palma. Hi seran presents els directius de l'Organització de discapacitats de les Balears. Abans, s'entrevistarà amb els responsables polítics amb competències sobre discapacitació, per tal d'intentar cercar solucions als problemes de finançament.

Llenguatge de signes
Per cert, que la conferència de Kósa tindrà un caire molt especial, ja que és sord i, per tant, no pot parlar. S'expressarà en llenguatge internacional de signes. Un expert la traduirà al llenguatge espanyol de signes i d'aquí se'n farà la traducció oral. La presència de l'eurodiputat s'ha aconseguit gràcies a les gestions de Rosa Estaràs.

En el mateix avió
El president del Govern, José Ramón Bauzá, i l'eurodiputada Estaràs partiren ahir en el mateix avió cap a Brussel·les, l'Spanair de les set del matí amb destinació a Barcelona i, des d'allà, a Bèlgica. Bauzá anava a la reunió de Barroso amb els presidents autonòmics i Rosa té avui una intervenció al Parlament. Parlaren de qüestions importants? És una incògnita.

Salom i la serra de Tramuntana
La presidenta del Consell, Maria Salom, anà ahir al Real Sitio de San Ildefonso (Segòvia) per reunir-se amb alts responsables de la Unesco i de l'Estat, que tenen al seu càrrec un conjunt de béns declarats Patrimoni de la Humanitat. Salom assumeix la protecció de la serra de Tramuntana.

Identitat Desconeguda
Cada vegada hi ha més expedients als hospitals i centres de salut de Mallorca amb la inscripció ID (Identitat Desconeguda). Es tracta d'immigrans sense papers i el metge no té clar qui són ni el seu historial mèdic.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris