algo de nubes
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
11°

Malbaratant en directe

El més divertit del Salvats (diumenge vespre, a la 6) sobre el malbaratament que s'ha fet a Espanya en les obres públiques (línies d'AVE que circulen gairebé buides, aeroports on aterren dos o tres avions cada mes, autopistes que romanen silencioses...) és el menyspreu que suposa cap al coneixement científic per part dels polítics.

N'hi hauria prou de fer cas als experts (encara que la majoria ho ignori, l'economia és una ciència i l'economia dels transports té la seva lògica, com hi explicà Germà Bel), però aquí s'ha preferit la lògica de l'absurd, resumida en el "si hi hagués 100 províncies, tindríem 100 aeroports", com digué un astorat empleat de l'aeroport de Lleida, en un resum perfecte de la irracional política de transports que ens han engegat i que pagarem durant segles.

Fou apoteòsica l'escena filmada en aquest aeroport, on un dia qualsevol (en tot el dia) arriben 14 passatgers i se'n van 13, completada amb el batle de Lleida justificant-ho i al·legant que "hem d'esperar la temporada d'hivern...". Només hi faltava l'afegit d'explicar els diners que surten de l'aeroport de Palma, i de pocs llocs més, per mantenir tot aquest disbarat econòmic.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris