algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

No vagi per dit

122320

Com canvien les coses...
El 5 d'abril de 2007, faltaven poques setmanes per a les eleccions. La vicepresidenta del Govern i candidata del PP al Consell de Mallorca, Rosa Estaràs, celebrà un dinar amb els representants de 27 associacions de discapacitats, com es veu a la imatge superior. Estaven d'allò més agraïts a la valldemossina. Dimarts, els mateixos protagonistes, encapçalats pel doctor Joan Perera -que apareix en ambdues imatges-, es manifestaren davant el Parlament per exigir al Govern de Bauzá que pagui el que els deu.

Problemes amb els funcionaris
Es comenta que el Govern té problemes amb funcionaris a l'hora de posar en marxa convenis o concerts amb diferents associacions per poder demanar préstecs als bancs. Aquests funcionaris no volen signar, perquè diuen que "no hi ha doblers".

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per laura, fa mes de 9 anys

No, Xisco Mas, si no hi va haver cap manifestació, tot són invencions dels periodistes que no saben com omplir les planes dels diaris des de que no els subvencionen.

Valoració:1menosmas
Per Marta, fa mes de 9 anys

Qui sembla que no paga és el Govern i el Govern és del pp. No s'hi valen excuses de si l'anterior govern va fer o deixar de fer, ara els responsables són els del pp. El que passa és que és molt fàcil culpar els altres. Per cert, jo no em crec que la situació econòmica del Govern estigui tan malament com ens diuen, però ja va bé així per deixar de fer coses i retallar el que interessa, més ben dit el que no els interessa. Anam cap a un estat unitari i centralista i el pp vol aprofitar l'oportunitat.

Valoració:12menosmas
Per Brico, fa mes de 9 anys

Que mes voldries, Xisco, se vos veu el plumero

Valoració:8menosmas
Per Xisco Mas, fa mes de 9 anys

El problema que teniu els progres és que no heu entés que la manifestació era per no haver cobrat del Govern, no contrqa el PP. El PP fa 120 dies que està al Govern després de 4 anys de progressisme mal entés

Valoració:-11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris