algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Cort controlarà els funcionaris

Allò important és valorar la feina que desenvolupen els servidors públics, que sentin com se n'aprecia l'esforç

El pla d'austeritat dels funcionaris de Cort que està elaborant l'equip de govern del PP obligarà els funcionaris a fitxar i a anar identificats. També se'n preveuen controls aleatoris, per comprovar si es troben als seus llocs de feina, entre altres mesures destinades a optimitzar el rendiment dels servidors públics. Són mesures que moltes empreses privades apliquen des de fa temps, d'autèntic sentit comú. Però el PP de Cort s'equivoca si creu que així aconseguirà motivar els funcionaris i acabar amb el baix rendiment laboral.

Tanmateix, aquest no és el problema. Allò important és que els servidors públics se sentin valorats, motivats i reconeguts pels seus caps polítics. És així com se n'obté un rendiment òptim. No pot ser -en cap institució- que els funcionaris es vegin com a personal de segona o tercera categories, davant l'hegemonia dels càrrecs de designació política. D'aquí a la desmotivació només hi ha una passa. La solució no és una qüestió de fitxar o no fitxar. Allò que compta és que es valori l'esforç de les persones.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Ponç, fa mes de 9 anys

De la lectura de la notícia, sembla com si ara aquest arribat a Cort, els que pretenen que els funcionaris treballin. Res més enfora de la realitat. A Cort i d'altres centres de feina municipals, fà molts d'anys que es fitxa, i fà molt que es controla la feina que es fa.
El que voldríem els funcionaris, és un govern que es deixi de polítiques d'imatge i plantetji mesures necessaries per agilitzar les tasques administratives i facilitar eines al funcionaris perquè poguem treballar amb efectivitat, i tal volta això passa per reduïr el nombre de càrrecs "politics" de lliure designació, etc.

Valoració:12menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris