algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín:
15°

No vagi per dit

PSIB: reunions petites
Els candidats del PSIB-PSOE a les generals ja han iniciat la precampanya. Han començat per Palma i amb actes no massius, principalment reunions amb associacions de veïns. Tant Pablo Martín com Antoni Manchado, caps de llista, com altres candidats que van amb ells, volen que la gent tingui clar el programa i que els faci preguntes. L'estil mitiner el deixen per més edavant.

A Ramon el veuen poc
Per la seu del PSIB es comenta que, després del procés intern d'elecció de candidats, no han vist "quasi gens" Ramon Socias, que va lluitar fins al darrer moment per ser cap de llista al Congrés, com se sap, sense èxit.

"Una mala època"
Responsables del PP comenten, cada cop més amb la boca grossa, que "ens ha tocat viure una mala època". Veuen que per molts d'esforços que facin el Govern i la resta d'institucions que controlen "no podem acontentar pràcticament ningú". Hi ha tot tipus d'associacions i d'organitzacions socials que han quedat literalment a pa i aigua, sense ni un cèntim públic. Ja no saben què fer per animar una societat civil que es desinfla per moments, inclosa gent molt propera a ells.

La ruta de Jaume II
Cinquanta persones de la Catalunya Nord fan a partir d'avui la ruta de Jaume II arreu de Mallorca. Avui visiten Sineu, on seran rebuts pel batle, Josep Oliver. També aniran a Petra i a Capdepera, entre altres indrets. Demà acudiran a diferents llocs emblemàtics de Palma. Els fa d'amfitriò, entre d'altres, el professor Joan Mir. Segons es comenta, les autoritats autonòmiques, del Consell i de Cort no s'han interessat gens ni mica per la visita. Quan hi ha representació mallorquina a Perpinyà, passa tot el contrari.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris