algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
13°

No vagi per dit

Letícia, en català
Mentre que aquí es fan passes enrere, a Barcelona, a la Universitat Autònoma, la princesa d'Astúries pronuncià dissabte el discurs inaugural del VII Congrés nacional cientificofamiliar MPS d'Espanya en català.

Una subvenció de 500.000 €
Els responsables actuals del Consell de Mallorca estan investigant una subvenció de mig milió d'euros de la Fundació Mallorca Turisme que, segons fonts de la institució, "és molt mala de justificar". Aquesta investigació afectaria el departament que comandava la socialista Bel Oliver.

Altres investigacions
Al Consell s'investiga també on són els doblers que haurien d'haver rebut del Govern en la legislatura passada, però que no estan computats en els pressuposts de la Comunitat Autònoma. Per altra banda, i referit a la Conselleria de Mobilitat, Ordenació del Territori i Medi Ambient, s'haurien detectat unes 500 llicències sense tramitar. A moltes, ara se'ls dóna sortida.

Ciudadanos, als conservadors
Els membres del partit balear de Ciudadanos han pres la decisió de passar al Partit Conservador Democràtic, recentment fundat. Així ho confirma Heriberto Pérez, coordinador de Ciudadanos. El partit conservador és encapçalat per l'exregidor de Calvià Rafel Xamena. Es parla d'altres grups i de descontents al PP que s'hi podrien integrar.

Estat de nervis dels interins
Per pràcticament tots els departaments de les administracions se succeeixen reunions d'interins. El mateix passa amb els empleats de les empreses públiques. S'estén el temor que, després de les eleccions generals, hi hagi acomiadaments massius.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per M, fa mes de 9 anys

Estam salvats, ara ens governen els únics que sempre han tingut molt clar com aprofitar-se dels doblers de les institucions (pagar-se els dinars, els berenars, els clubs; enterrar els doblers dins capses de cola-cao; comprar-se cotxes, palacetes...). Exageren les males notícies econòmiques per alarmar la gent, justificar els retalls que tenen prevists (que afecten sempre la gent amb menys mitjans econòmics) i amagar la seva incapacitat de dur a terme cap de les seves promeses en moments electorals. Els professors de l'ensenyament públic es poden preparar per a l'empitjorament de la seva situació, però asseguren els concerts dels col·legis de l'Opus. Retallen els serveis socials però asseguren milions d'euros per al Palau de Congressos. Amenacen amb restriccions de personal però augmenten el sou als qui col·loquen del seu partit, el PP.

Valoració:17menosmas
Per Xisco Mas, fa mes de 9 anys

Jo tenc la solució: que tornin els unutils que ens ha governat els darrers 4 anys i tots els que xuclaven amb ells i que prometin i prometin que pagaran, la gent amb cançons pot viure molt bé. Pel que veig molts que s'han quedat fora feina ni ganes de fer-ne diuen pardalades pels diaris, abnas ho feien des de els seus llocs de feina "elèctics", ara ho fan des de ca seva. Benvinguts als món uqe no coneixieu, lluny de la paga segura i les dietes per dinar a la meva salut. Ara, ja ho sabeu, el manual del progres que s0ha quedat fora mamella o és funcionari vago, diu que heu de votar negatiu. El dia 21 N, xerran. Salut.

Valoració:8menosmas
Per Berenguer, fa mes de 9 anys

I tant, que continuaran, els acomiasdaments massius.
Bé han d'acabar el Monstre del Palau de Congressos (Palau Ness, a partir d'ara).

Han retallat 10 milions d'euros per a fins socials i els han destinat al Palau Ness, que havia de pagar el lladre dels Hotels Barceló.

Qui el paga? EL POBLE

a costa de què? DEL QUE SIGUI: tan és si se queden sense feina, pobres desgraciats; tan és si ara ningú s'encarrega dels al·lots en situació de risc;

Mentre s'acabi el Palau Ness, tot està justificat.
He estat a Logroño on, ves per on, han construït un Palau de Congressos Mosntruós, un Hospital gegantí i un aeroport on només hi va Iberia (això sí, passant per Madrid).

Us sona, la pel·lícula?

Idò té segona part, perquè totes aquestes comunitats on s'han creat mega palaus i mega aeroports inútils, ara els tanquen per són INGESTIONABLES. Simplement no reten.

MAI NO ES FARAN PROU CONGRESSOS PER A FER-LO RENDIBLE. Acabarà essent el local multiusos, i per això ja en teníem. O pitjor, ara que ha esta pagat pel poble, el vendran a un privat (i.e. un hoteler) "per què no ret i seria millor per al poble que el gestionàs un privat que ho farà més bé" (com volen fer amb l'educació, la sanitat, etc).

Acomiadaments massius? I tant, i esperau que encara n'ha d'arribar la bona.

Valoració:22menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris