algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:
15°

Hi ha doblers per al que interessa?

Els centres de discapacitats són a punt del col·lapse perquè el Govern de Bauzá no els paga els quatre milions que els deu

Persones discapacitades, familiars seus i treballadors socials es concentraren ahir davant el Parlament balear en una de les demostracions més vergonyoses i depriments de les que s'han fet a Mallorca en aquests darrers lustres. Els centres d'assistència són a punt del col·lapse perquè el Govern balear no els paga els quatre milions d'euros que els deu. El president Bauzá s'aturà a parlar amb ells i els prometé que seran "els primers" a cobrar quan els bancs donin crèdit.

La situació d'extrema angoixa que pateix la Comunitat es resumeix en capítols com aquest. Però, dit això, és necessari que el Govern reaccioni i agiliti la seva maquinària. Just ser nomenat president, Bauzá visità el palau de congressos, on dies després es destinaren 10 milions perquè Acciona hi continuàs les obres que deixà penjades el grup hoteler Barceló. Si és possible desencallar aquest tema d'oferta complementària, com no ho ha de ser pagar els discapacitats? Com digué ahir el dirigent nacionalista Biel Barceló, sembla que aquest Govern no tingui doblers, llevat de per a allò que li interessa.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per pep castanya, fa mes de 9 anys

Bé, aquí tothom sembla qeu té raó, per això estaria bé que el Govern actual ens digués d'on surten aquests quatre milions del deute, no?

Valoració:7menosmas
Per Jo també tinc memòria, fa mes de 9 anys

Un que té memòria,

Durant el període 2007/2011, na Fina Santiago i en Manera pagaren puntualment als centres de discapacitats i han deixat de cobrar des de que governa el PP.

Jo també tinc memòria i me'n record de tot el que els pperos robaren durant el període 2003/2007. Tal vegada ara si que hauria doblers a les arques públiques.

Valoració:31menosmas
Per tonina, fa mes de 9 anys

Hi ha que tenir memòria peró vosté la te selectiva i a més ja s´ha aprés el "mantra" que van amollant des de la "Cospedal " fins vosté i que malhauradament em sembla que haurem de sentir tota la legislatura.Tenen doblers pel que volen, per exemple , le han "arriat" 10 mil.lions d´euros a Acciona.Volen tancar RTVM per que diven que es deficitaria (mentida te superavit i es pot comprovar en el registre mercantil) no paguen eas treballadors , peró han cotractat un senyor per tancarla que cobre i han pagat 45000 euros a la consultora que fa línforme que els hi permeti aquesta falacia , han gastat 200000euros en treure el carril bici.........Crec que ei títol del article es de lo mès adient.

Valoració:29menosmas
Per un que te memoria, fa mes de 9 anys

I jo me deman, ara que veig les fotografies de la concentracio, qui eren els responsables de les areas de benestar social i economia del govern durant el periodo 2007/2011. Si no record malament fins a finals de juny qui comandava eren na Fina Santiago del Bloc i en Manera del PSIB, encapçalats pel senyor Antich i la senyora Armengol. El deute que reclamen aquestes associacions que s'ha generat des de el mes de juliol?. O es deu desde bastant abans?
Per tant entenc que l'actual govern hi ha de donar sol·lucions, emperò qui va crear el problema varen esser els altres i encara esper unes declaracions explicant el perque i com es produi el no pagaments del deute per part dels responsables del Consell i del Govern amb dos en mans del representants del Bloc i del PSOE.
Tenen tota sa rao per reclamr el que es seu, per la gran tasca que fan, ara be les recors a la Sra. Armengol i Santiago que "alguna" responsabilitat tene en el tema.

Valoració:-31menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris