muy nuboso
  • Màx: 15°
  • Mín:
11°

No vagi per dit

El Govern no hi estava representat
Hi ha un canvi d'hàbits quant a la representació institucional del Govern en actes públics? Ahir, també va ser molt comentat que cap membre de l'Executiu no assistís a la presa de possessió del comandant general, Adolfo Orozco. És ver que hi havia ple a la Cambra, però també ho és que qualsevol conseller hauria pogut caminar els dos-cents metres que separen el Parlament de l'Almudaina per anar a un acte de 20 minuts.

La presència virtual
El president Bauzá és un home molt connectat a les noves tecnologies. Per demostrar-ho als ciutadans, ha inclòs un vídeo al Facebook en el qual apareix amb dos mòbils. Explica el canvi que ha hagut de fer a la seva plana, perquè hi tenia massa sol·licituds d'amistat. Mentre enregistra el vídeo, el president rep un missatge de mòbil. Bauzá hi apareix somrient i donant les explicacions en castellà. L'escenari, el Consolat de la Mar.

Llampugues
Enguany no hi ha hagut llampugues. Els pescadors intenten saber què ha passat perquè aquest peix de temporada gairebé hagi desaparegut.

El Guix... endavant?
A Escorca es manté l'interès per construir la urbanització del Guix. Sembla que allà no ha canviat res, ni per la declaració de Patrimoni de la Humanitat de la Serra ni per la sortida del batle Antoni Gómez, gran defensor del projecte i actual conseller de Presidència.

Esquerra i el posicionament d'ETA
La dissolució d'Ekin i l'anunci d'ETA que col·laborarà amb la Comissió internacional de verificació de l'alto el foc no han sorprès els membres mallorquins d'Esquerra. De fet, Joan Lladó participà, el juny del 2010, en un encontre a Bilbao en què dirigents abertzales explicaren el full de ruta. Allò que estranya és que ETA s'hagi torbat tant.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris