algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
11°

La igualtat diferent

No em pensava haver de sentir com en seu parlamentària es defensava la segregació per sexes a l'escola i, a més, amb una entregada claca de diputades i diputats populars fent mamballetes amb fruïció. És clar que aquesta defensa, feta per la diputada María José Bauzá, començava amb una afirmació mala de processar: "El PP té una idea pròpia d'igualtat" (la monarquia saudita, també) i que, per això, no procedia iniciar el debat sobre la llei d'igualtat que el Govern anterior no pogué aprovar per l'oposició conservadora.

A més d'aquest cant a la igualtat diferent (?), deixà clar que no faran cap passa per impedir que la segregació escolar per sexes sigui suportada amb els imposts de tots. Que els doblers públics facin possible el que la revista Science considera "La pseudociència de l'escolarització per sexes" és, segons el PP, una manera que les institucions facin possible la "llibertat" i d'acabar amb el "reduccionisme ideològic" que impera a Espanya. La pròxima passa, en nom de la llibertat, serà subvencionar escoles creacionistes que combatin el reduccionisme ideològic de les teories darwinianes. Per què no?

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per foc i fum, fa mes de 9 anys

Jo vull per els meus fills i filles una educació diferenciada perqué s'ha demostrat que és una opció millor en els anys de la adolescencia. En quasevol cas jo pag els meus imposts i tenc dret a gaudir d'una educació d'acord amb les meves teories aceptadas per paisos que mos donan mil voltes en questió d¡educació escolar. Altrament seria una imposició ideológica que no tenc perqué aceptar.

Valoració:-8menosmas
Per Candela, fa mes de 9 anys

T'has sobrepassat, Pep. No cal ser groller per combatre la curtor de determinades ideologies.

Valoració:0menosmas
Per tonina, fa mes de 9 anys

I que aixó succeixi quan dia 1 Octubre va fer 80anys que es va atorgar el vot a les dones!!!Tornam enrrera!!!.

Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris