algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

Qui escriu al BOIB?

La nostra prepotència ens permetia una rialla condescendent quan vèiem dictadors de segona tallant la cinta de l'últim resort d'un hoteler mallorquí. Sabíem del cert que aquella tereseta endiumenjada duia a la cartera el darrer termini cobrat del seu suborn i que cap llei del país contradiria els interessos econòmics dels nostres honorables conciutadans. L'ecologia, els sistemes de comunicació i transport, la propietat tradicional i, fins i tot, la legislació laboral serien entregades en un llibre en blanc perquè els benefactors hotelers hi escrivissin les seves pròpies normes.

És clar, això només passava en les repúbliques bananeres. No sé voltros, però vaig sentir qualque cosa semblant en veure Bauzá fent apologia d'un projecte a Magaluf ara per ara il·legal -alegal, si voleu ser condescendents- i com entregava el BOIB a un empresari perquè l'emplenés al seu gust. Si, fins i tot, amb el discurs alarmista i catastrofista ha acollonit la mà d'obra fins a deixar-la tan tova que, de seguir els missatges oficials, acabarà infinitament agraïda a l'empresari que l'exploti. Monarquia bananera?

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Berenguer, fa mes de 9 anys

És clar que el govern a l'ombra són aquesta colla de mafiosos.
Al contrari que al Principat, aquí no tenim un sector empresarial que pensa en el país.
Tenim els descendents d'aquells fills menors que reberen les pitjors terres de conreu, les properes a la mar, que ara s'aixequen coma vertaders cacics.

Cada vegada que hi hagi un govern que no els sigui del seu gust –és a dir, no del PP– aquests faran mans i mànigues per fotre'l. Ho feren amb l'ecotaxa i ara amb el Monstre del Palau de congressos.

Tots els porcs tenen un dia, però, en què arriba el matador i en fa sobrassades.

Valoració:31menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris