lluvia ligera
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
12°

Butxaques i panxes

Tant de temps esperant (alguns) i tement (altres) la nacionalització de la banca i resulta que la notícia (provisional, i per ara d'algunes caixes...) apareix sense escarafalls en els informatius del cap de setmana, acompanyada amb la gens matisada guinda del governador del Banc d'Espanya ("la CAM és el pitjor del pitjor") i les alegries comptables dels amos de l'SGAE. Devia estar content Ramon Pellicer quan explicava al TN vespre de divendres que els treballadors de TV3 s'havien retallat un 5% el sou (amb efectes des del maig).

Hi vaig fugir cap a un documental sobre el Noma, el millor restaurant del món (a Copenhaguen, el restaurant, i al canal Viatjar, el documental), que resultà del tot depriment, perquè s'hi veu ben clarament l'estrès que pateixen els empleats i com de malament viuen, amb jornades (confessades pels treballadors, que ja deuen estar al carrer) de 80 i 90 hores per setmana. I encara més quan s'hi relata que el seus cuiners ideals són "entregats, ambiciosos i pacients" i que, entre els que tenen, hi ha "des d'universitaris fins a exdelinqüents". Després d'això, el seu "salsifí amb pell de llet i trufa de Gotland" no sembla tan apetible.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris