cielo claro
  • Màx: 17°
  • Mín:
17°

El Cofuc s'ha de mantenir

Els cursos de català han de continuar per donar contingut a allò que defensa l'Estatut en matèria de normalització

El conseller d'Educació, Rafel Bosch, assegurà que es mantindran els cursos de català que imparteix el Cofuc. També destacà que l'oferta per a enguany serà la mateixa que hi havia programada. És una bona notícia. S'ha de recordar que fa uns dies el cap de l'Oficina Pressupostària, Joaquín García, destacà que el Cofuc desapareixeria i les seves competències serien assumides per l'Institut d'Estudis Baleàrics. Passi el que passi en qüestions d'organigrama, i sobre les relacions de dependència de cada departament, és evident que el Cofuc i les seves funcions han de tirar endavant.

Si no s'aconseguís, ens trobaríem amb una iniciativa que contradiu la defensa de la llengua pròpia que fa l'Estatut d'Autonomia i que desenvolupa la Llei de normalització lingüística. El Govern Bauzá s'ha embarcat en una política de retallades de tot tipus, forçat per la pèssima situació de l'erari públic. És un error crear un conflicte lingüístic en aquest context. Ja hi ha prou tensió, per promoure'n més.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Salvem Mallorca, fa mes de 9 anys

Sí, però tamb s'haurien de mantenir els programes d'immersió (ara apunt de ser dinamitats), la direcció general de política lingüística, televisió de Mallorca, les subvencions a les tasques de l'OCB...

Sr Bosch, va mal encaminat... dimiteixi abans de perdre el poc prestigi que liqueda!

Valoració:9menosmas
Per Lluc, fa mes de 9 anys

El Cofuc no només s'ha de mantenir: s'hauria de potenciar.

Valoració:20menosmas
Per Indígena, fa mes de 9 anys

Avesem-nos a consultar el diccionari quan redactam i a revisar els textos que tradueix el traductor automàtic. Per dignitat. Per professionalitat.

Valoració:15menosmas
Per ..., fa mes de 9 anys

"l'erari públic"

L'erari sempre és públic.

erari
1 m. [LC] Tresor públic.
2 m. [LC] Lloc on es guarda el tresor públic.
(DIEC2)

Valoració:21menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris