lluvia ligera
  • Màx: 26°
  • Mín: 25°
26°

No vagi per dit

Barcades de turistes
Hi haurà tanta de crisi com vulgueu, però les platges són plenes de turistes. Ahir dematí, per exemple, es presentaren a la platja de Portals Vells (Calvià) dues barcasses que passegen turistes i els desembarcaren a tots. La cala quedà absolutament plena. Eren italians. Els banyistes comentaven: "On és la crisi?".

Comença la batalla política
La semitreva de l'agost s'acaba. Durant la setmana que comença demà, molts de polítics s'aniran incorporant als seus despatxos amb objectius molt importants per endavant. El PSIB-PSOE ha de començar a aclarir qui serà el cap de llista al Congrés i quins membres del partit l'hi acompanyaran. Passa igual respecte del Senat. La decisió encara es torbarà unes setmanes, però es comença a armar la mobilització interna per al procés d'elecció. També al PP sembla clar que el secretari general, Miquel Ramis, anirà de cap de llista al Congrés.

Posicionament davant la brega
Per cert, que el PSIB s'haurà d'anar posicionant a mesura que sembla més clar el distanciament entre el president Zapatero i el candidat Rubalcaba. A Palma, no ha fet gens de gràcia l'anunci de reforma de la Constitució. La tensió interna podria continuar per aquest motiu. I això que el més important ara, a les portes dels comicis, és la unitat d'acció.

Melià es manté ferm
Segons diferents comentaris de dins Convergència per les Illes, Josep Melià es manté ferm i aspira a continuar com a president de la formació després del pròxim congrés, que tindrà lloc un cop passades les eleccions generals. Els rum-rums d'aquest estiu, en el sentit que podria fer una passa enrere, estan quedant en no-res. Els qui li aconsellaven afluixar la guàrdia ara callen.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris