nubes dispersas
  • Màx: 22°
  • Mín: 22°
22°

Batuda contra la cocaïna

No s'ha d'abaixar la guàrdia en la lluita contra el tràfic de droga i molt menys en una època de forta crisi com l'actual

L'ofensiva de les forces de seguretat contra el tràfic de cocaïna a diferents indrets de Mallorca s'ha de valorar com una important acció precisament en una època de l'any en què es fa més intens aquest comerç il·legal per ser la temporada turística alta. En el cas de la droga, el mal s'ha d'extirpar d'arrel abans que es faci incontrolable. El fet que s'hagi actuat a tants de llocs demostra que les xarxes s'escampen i que cada cop tenen més capacitat d'incidència.

Si el tràfic de cocaïna sempre ha estat perillós, més ho és en l'època actual a causa de la crisi i de l'atur. Moltes persones es poden veure abocades a entrar dins el submón de la droga perquè no tenen una altra sortida. Per evitar-ho, cal eliminar el problema com més aviat millor. I s'ha de continuar lluitant amb molta intensitat perquè la capacitat de producció i distribució de droga, especialment cocaïna, és molt gran a alguns països llatinoamericans. Tenen moltíssims mitjans per arribar fins a Europa i van escampant una situació que s'ha de vèncer costi el que costi.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris