nubes rotas
  • Màx: 19°
  • Mín: 18°
17°

No vagi per dit

La reforma de la Constitució
En ambients socialistes de Palma no ha estat gaire ben rebuda la decisió de Zapatero, pactada amb Rajoy, de reformar la Constitució per esbablir un sostre a l'endeutament públic en totes les administracions. Consideren que "això farà molt difícil desenvolupar polítiques progressistes en el futur". Persones del PSIB no s'expliquen "com ZP ha pogut arribar a cedir tant davant els posicionaments de dretes".

Cap de llista d'equilibri?
Un altre rumor que s'ha escampat dins el PSIB-PSOE és que el cap de llista al Congrés podria ser una persona d'equilibri entre el sector armengolista, majoritari a Mallorca i que aposta per Pablo Martín, i els grups de Palma, que apostarien per Ramon Socias. Aquesta persona d'equilibri podria ser de Palma i prou coneguda. Caldrà esperar, però, a allò que diguin les assembles socialsites de tota l'Illa.

La crisi, cada cop més forta
Hi ha autèntic temor a Mallorca per quan acabi la temporada turística. S'espera el final de tardor i, tal volta, l'hivern més dur de la crisi. Se sap que hi ha moltes empreses, sobretot les que estaven lligades de manera directa o indirecta al sector de la construcció i a l'immobiliari, que ho passen molt malament. I allò pitjor és que no s'hi veu sortida.

Ofertes per als turistes
A molts dels mostradors de les botigues de roba de Palma ja es mostren els productes de la temporada de tardor. Cada any passa el mateix, però enguany és una mica contraproduent, amb la calorada que fa. La raó és que els turistes tenen molt més a prop la davallada de temperatures als seus països d'origen i se cerca que comprin aquí la roba de la temporada que ve.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Remei, fa mes de 9 anys

Què són polítiques progressistes? De vegades s'utilitza aquesta etiqueta per designar polítiques que empobreixen més i més la gent d'aquí.

Els imposts que pagam a les Illes Balears han de quedar aquí i s'han d'invertir bé aquí.

Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris