lluvia ligera
  • Màx: 21°
  • Mín: 20°
19°

Tu també pots

Per a la pròxima temporada televisiva, la Cuatro prepara un talent-show, en pla Operació triomf, per a joves polítics (els càstings acaben el 31 d'agost), als quals prepararan en dots oratòries i capacitat per al debat, i la pregunta que hom es fa immediatament es qui hi farà de professor:
¿Zapatero i Rajoy, que fins ara discursejaven sobre la inconveniència de modificar la Constitució i que ara proposen canviar-la en quinze dies?

¿Potser J. Liberto López de la Franca, el cap de premsa de Leandro de Borbón, que feia de professor d'oratòria a Les joies de la corona, de tele 5 (que en té prevista nova edició del programa per transformar els jovenets poligoners en borjasmaris per al 2012)? El format del nou programa versioneja El candidat de la gent, que emeté la cadena argentina Amèrica demostrant el que tots sabem: que qualsevol pot dedicar-se a la política, un lema que als Estats Units suposa el resum de l'empenta democràtica republicana ("Tu també pots ser president del teu país!") i que aquí confirmarà la deriva populista de la televisió... i de la política. I que la política serà esclava de les audiències i una forma més d'entreteniment a les sobretaules.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris