cielo claro
  • Màx: 22°
  • Mín: 22°
21°

Bauzá i la prudència

La ferotge crisi econòmica que patim serveix a Bauzá per pegar la gran retallada en les subvencions. El deute públic és tan astronòmic i la caiguda en la recaptació és tan enorme que és com si començàs de zero a l'hora d'articular la nova estratègia econòmica a partir dels comptes públics. Això significa poder reedificar l'autogovern al seu gust. Ni Cañellas quan inicià l'aventura autonòmica, el 1983, no tenia les mans tan lliures per modelar aquesta terra a la seva imatge. No és estrany que l'esquerra tregui fum.

Veu que tot l'equilibri del teixit social, construït al llarg de tres dècades i fruit de la correlació de forces sorgida de la Transició, se'n pot anar en orris. La macromajoria absoluta de 35 diputats comanda per sobre de totes les coses. L'esquerra arrossega una depressió de cavall i el centre, aliat històric dels socialistes, és ara gairebé un solar. Però davant aquesta superioritat, Bauzá ha de ser prudent. La destralada a les subvencions ferirà sensibilitats del mateix PP. Bauzá ha d'anar en compte, perquè entre els perjudicats s'hi troba la seva gent.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per ona, fa mes de 9 anys

Molta crisi però ell i el seu equip si que s'han pujat el sou es una vergonya desprès de predicar tota sa campanya austeritat.

No votar més al PP consigna per a les properes eleccions .

Pregunteu si es rebaxarian el seu sou per poder donar ajuda als mes necessitats ?? ja veureriem que fan.... això es es el PP.

Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris