cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 20°
20°

No vagi per dit

"El gener"
Tot i que dins el PP no tothom està content amb alguns aspectes de la manera de dirigir el Govern, tothom coincideix que "hi haurà absoluta calma interna fins al gener". Com se sap, d'aquí a tres mesos hi haurà eleccions generals amb una "possible" victòria de Rajoy, que prendria possessió just abans de els festes de Nadal. Les tensions i dissensions només afloraran "després de festes".

Com respondrà Francina?
Dins el PSIB-PSOE hi ha expectació per saber quina serà la reacció de l'aparell del partit a Mallorca, controlat per Francina Armengol, a l'intent de Ramon Socias de ser cap de llista d'aquest partit a les generals. És possible que "des de la coherència i el respecte" aquest aparell intenti que el candidat sigui un altre. Però no es poden descartar pactes de darrera hora.

Els tarongers de Sant Miquel
Com se sap, l'anterior equip de govern municipal d'Aina Calvo plantà tarongers al carrer de Sant Miquel en el tram comprès entre el principi del carrers dels Oms i les Avingudes. Doncs bé, aquests tarongers ja presenten un aspecte esquifit i quasi malaltís. Serà que són joves o que en ple estiu no se'ls rega tot el que seria necessari?

Reunió al Mercantil
Dijous a migdia (devers les 12.30) veieren en el bar Mercantil d'Inca el líder de la Lliga, Jaume Font, conversant de manera animada amb el dirigent de CxI, Miquel Munar. Munar es troba entre els partidaris d'arribar a un acord entre les dues formacions.

L'Espanyol, en obres
El bar Espanyol d'Inca, propietat de Jaume Font, es troba en obres de reforma. Per això, la reunió fou al veí Mercantil.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris