cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 23°
25°

No vagi per dit

A Gran Hermano
El popular guarda de seguretat dels jutjats Mateu Goñalons s'ha apuntat al concurs de Gran Hermano. Ara està pendent que comencin les proves de selecció. Demana el suport de tots els seus amics i coneguts. De moment no se sap si l'altre guarda de seguretat, José Antonio Nieto, Primo, encara més popular que Goñalons, seguirà també el camí televisiu. Ambdós han aparegut sovint davant les càmeres quan hi ha hagut desfilada de polítics imputats o engrillonats.

Més escrits en castellà
L'Ajuntament d'Inca continua rebent escrits en castellà d'organismes governats pel PP. Els darrers han estat de la Regidoria de Benestar Social de Palma, que li demana suport per a la trobada de gegants, i un altre de l'Ib-salut per qüestions sanitàries. Com se sap, abans ja en reberen un en castellà de la Conselleria de Turisme.

Sensibilitat per la llengua
Com se sap, a Inca en general i al seu Ajuntament en concret hi ha molta estima per la llengua pròpia, fins i tot dins el PP, on s'ha detectat un gran malestar perquè des del mateix Govern balear no s'hagi detectat gaire sensibilitat per aquesta qüestió.

Assemblea del PSM
A principi de setembre el PSM dugué a terme l'assemblea que ha de ratificar Miquel Ensenyat com a cap de llista de la formació al Congrés a les pròximes generals. No s'espera que hi hagi cap problema i tot apunta que Ensenyat, batle d'Esporles, rebrà totes les benediccions dels seus companys.

Les subvencions de Cort
Després de la detenció de la cúpula de Nigèria Unida, que havia rebut subvencions de Cort i suposadament va cometre estafa, hi ha interès polític per saber quantes organitzacions similars reberen suports.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Nin i Non, fa mes de 9 anys

El batle d'Inca, Rafel Torres, considera que hi ha professionals per als quals no ha d'esser un requisit el coneixement del català. O sigui que aquest membre important del PP d'Inca no demostra gaire sensibilitat ni estima per la llengua pròpia.

Valoració:4menosmas
Per La pota del cavall del rei En Jaume, fa mes de 9 anys

I què ha fet l'Ajuntament d'Inca, que té tanta d'estima per la llengua pròpia, per tal de fer-la respectar per part dels organismes governats pel PP?

Valoració:12menosmas
Per Prou sangoneres, fa mes de 9 anys

Ara podrien investigar qualque associació de les que hi ha al barri de Pere Garau. Els 45.000 euros dels nigerians farien riure. N'hi ha que des dels temps d'en Fatxeda que són per aquí, i ja comença a ser hora que li mirin els comptes.

Valoració:9menosmas
Per Xisco Mas, fa mes de 9 anys

Les subvencions les havian rebut del PSOE, no ?

Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris