nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 16°
14°

No vagi per dit

Vacances i guàrdies
Aquesta setmana de ple agost Francina Armengol s'ha agafat vacances, com tantíssims ciutadans. Però el PSIB-PSOE sempre té polítics de guàrdia per si s'haguessin de fer declaracions de pressa de pressa. Un dels que han fet guàrdia aquests dies és el secretari general, Francsc Antich, a qui no han fuit aquestes ganes d'activitat que caracteritzen la seva vida política.

Procés de selecció de candidats
El PSIB està pendent del comitè electoral federal del PSOE, que decidirà a Madrid com s'elegiran els candidats al Congrés i al Senat en les pròximes generals. Es creu que la decisió de Ferraz es produirà a final d'aquest mes. El procediment més probable és que per setembre les agrupacions locals socialistes proposin una llista de noms. En el cas del Congrés, les executives de cada illa i la del PSIB proposaran els candidats, que seran ratificats pel Consell Polític. Això vol dir, a la pràctica, que els armengolistes tenen molta de força a l'hora de proposar els candidats mallorquins.

Palma, farcida de turistes
El barri antic de Palma es troba aquests dies ple a vessar de turistes. Feia molt de temps que no s'hi veia tanta concentració humana de visitants. La Seu, el Born, Cort, Jaume II, plaça Major i Sant Miquel viuen jornades de màxima concentració de gent. Una altra cosa diferent és si entren a les botigues i compren tot el que desitjarien els comerciants. Però l'animació és enorme.

Congrés de CxI
Dins Convergència hi ha debat intern sobre quan s'ha de convocar el congrés del partit i quines novetats s'han d'assumir. De moment, transcendeixen poques coses, però ja es comenta que podria ser un congrés "important" per als autonomistes de centre.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris