nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 21°
21°

L'olivera i l'origen

L'olivera mallorquina,
que el poeta acaronà,
té propietats per optar
a ser una varietat fina.
Pot ser bona la doctrina
per a explorar nous camins;
tant de bo que més endins
no demanem, com a oxigen,
denominació d'origen
per a tots els mallorquins.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Cadernera, fa mes de 9 anys

Mateu, fa estona que dic que, encara que tots, i dic tots, som "mil leches", per aquí han passat la gran majoria de pobles de la mediterrània i hi han deixat la seva emprenta, els que tenim sentiment i memòria que tots els nostres avantpassat eren d'aquesta terra, de la seva cultura i de la seva llengua, ens hauran de posar un microxip i ens hauran de declaran espècia a extingir i com be dius, amb denominació d'origen.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris