cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 20°
21°

No vagi per dit

Cercle d'Economia de Menorca
L'empresari Francesc Tutzó, que fou el president del primer Consell de Menorca (1979-83) i avui és el president de Quesería Menorquina; i Guillem López Casasnovas, conseller del Banc d'Espanya i catedràtic de la Universitat Pompeu Fabra, promouen la creació del Cercle d'Economia de Menorca. Volen que, en la línia del de Barcelona i el de Mallorca, sigui un fòrum de debat i anàlisi de la complicada situació de l'illa. Avui té lloc a Ciutadella una sessió titulada La crisi, fins quan?, en la qual participarà l'exconseller Alexandre Forcades, president del Cercle de Mallorca.

Alfred Bosch, cap de llista
L'escriptor Alfred Bosch, fill de mare manacorina i amb importants arrels a Mallorca, pot ser el pròxim cap de llista d'ERC al Congrés. Tot depèn de la retirada o no de Joan Ridao, segons algunes fonts, o del fet que s'enfronti o no amb Bosch en les primàries de setembre. Bosch té el suport d'importants sectors d'aquest partit, inclòs el de molts dels companys balears.

Venda de maquinària
Per Inca es comenta, amb bastant de pessimisme, que alguns empresaris venen maquinària que han destinat durant anys a fabricar calçat. Es diu que són emprenedors que havien diversificat la inversió durant els anys del boom en zones turístiques. Ara, el mercat de la sabata en conjunt està en una situació molt dolenta.

Escepticisme amb Rubalcaba
Dins el PSIB-PSOE, no tothom està d'acord amb l'estratègia política empresa per Rubalcaba, que es distingeix per un gir clar cap a l'esquerra. Tenen l'experiència de les Balears en les autonòmiques passades i pensen que un missatge centrista i moderat és el més adequat electoralment en aquest moment.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris