cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 18°
22°

No vagi per dit

A l'espera de les assemblees locals
El PSIB-PSOE està pendent de les assemblees locals de cada agrupació per saber quins seran els candidats al Congrés i al Senat en les pròximes generals del 20-N. Aquestes assemblees encara no tenen data assenyalada, encara que tot fa pensar que seran per setembre si no hi ha canvi de data electoral.

Carrau: camí de Santiago
El fiscal Anticorrupció Juan Carrau ha dedicat les vacacions de juliol a fer la carrera de Sant Jaume amb la família. En total, invertiren més de vint dies a cobrir tot el trajecte. Per cert que, com un bon pelegrí, tornà de vacances amb barba i la dugué els primers dies de feina, però ja se l'ha afaitada de bell nou.

Palau de congressos
Dins el PP ja s'escolta qualque comentari en el sentit que hi ha dubtes de com serà possible aconseguir que el palau de congressos sigui rendible un cop inaugurat. Atesa la profunditat de la crisi, es tem que es pugui convertir en un pou de pèrdues per a les institucions, que no estan per alegries a hores d'ara.

Pendents de Rajoy
També es diu per dins el PP que l'acció de govern que desenvolupa en aquests moments l'Executiu de José Ramón Bauzá es du a terme amb la vista posada en les pròximes eleccions generals del 20-N i de la probable arribada de Rajoy al poder. Fins que això no passi, l'Executiu procurarà ser més conciliador que polèmic en algunes de les iniciatives que es preparen.

Què passarà amb la construcció?
Si la crisi continua instal·lada a les Balears durant el pròxims anys, què passarà amb el sector de la construcció? Què serà de tantes d'empreses?, es demanen polítics i ciutadans.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Berenguer, fa mes de 9 anys

Ja ho vaig dir. El Palau de Congressos és un bunyol garrafal.

Primer perquè està construït amb FERRO, el qual duu descobert UN ANY davant la MAR.
Molt bé, senyor arquitecte. El museu de titani del País Basc (el Gugenheim), davant la mar, mostra signes de rovell (motiu pel qual l'arquitecte es retirà del concurs per a les noves Torres Bessones de NY).
I nosaltres el feim de FERRO. Collonut. Ara haurem de PAGAR extra tot el manteniment addicional, la pintura especial per al monstre.

Segon. Serà tan car el seu manteniment, que no faran mai prou congressos com per a que surti a compte. La gent no pot pagar cada vegada les seves sales i hotel. Uns metges qualque vegada, i pus.

Què en farem? Idò com sempre, ens l'haurem de menjar com poguem, i fer-hi activitats per a les quals NO HI ESTÀ DESTINAT: cine, exposicions, i pallassos-polítics fent-hi malabars amb presuposts fantasmes, mentre demanen el vot amb un nas vermell.

Si l'esbucassin ara, segur que el doll de factures s'acabaria en breu.

Just la meitat del monstre aquest ja bastava.
Es collons, si han hagut i tot de moure i estrényer els carrils d'entrada a Palma perquè el subnormal de l'arquitecte va projectar l'edifici damunt la carretera!

El que necessita aquesta terra és una batculada general, i començar des de zero. I le primer Cursach o Matas o Cañellas que aparegui, directe a la presó, abans que involucri més gent.

Valoració:1menosmas
Per Antoni Maria, fa mes de 9 anys

Si la sortida sostenible i raonable a la crisi era la rehabilitació i el foment del lloguer, la resposta de Bauzáés clara: retirar les subvencions a la rehabilitació i al lloguer. Per tant, la seva proposta és fomentar la tornada al consum de territori.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris