cielo claro
  • Màx: 19°
  • Mín: 18°
20°

No vagi per dit

"Salom ha de tornar a Twitter"
La presidenta del Consell, Maria Salom, no ha escrit res al seu Twitter des que fou elegida. Ja n'hi ha que demanen que reprengui la seva tasca de contacte directe amb la ciutadania. Precisament, ara que ocupa un càrrec tan important la seva presència és més important que quan era candidata.

Estudi de l'avantprojecte
La xarxa de vuit organitzacions culturals de tot l'Arxipèlag que es reuní la setmana passada a Formentera estudia per separat i a fons l'avantprojecte de llei de modificació de la llei de la Funció Pública que prepara el Govern Bauzá, sobretot en els punts referits a l'exigència o no de la llengua catalana. Tot indica que cada una d'elles presentaran nombroses al·legacions. Entre les organitzacions hi ha, com és lògic, l'Obra Cultural Balear.

CxI i les eleccions generals
A hores d'ara es dóna per improbable que Convergència per les Illes es presenti a les pròximes eleccions generals. Falta la decisió final, però aquesta organització es troba en fase de reforçament intern i sap que unes generals no són les seves eleccions. També veuen que el bipartidisme hi tindrà un pes decisiu perquè el que hi ha en joc és el Govern de Madrid. En tot cas, caldrà esperar el pronunciament final del president de la formació, Josep Melià.

Dubtes sobre els indignats
Dins el PSOE no s'acaben de posar d'acord sobre si el moviment dels indignats els pot beneficiar o perjudicar per a les pròximes eleccions. Uns creuen que mobilitza vots cap a l'esquerra en una conjuntura en la qual hi ha decepció entre l'electorat progressista, però d'altres pensen que enerva i enforteix els votants del PP. El 20-N ho dirà...

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per ..., fa mes de 9 anys

Dubtes sobre els indignats

enervar
1 v. tr. [LC] [MD] Privar de l'ús dels nervis.
2 1 tr. [LC] Privar de nervi, d'energia, fer feble, impotent. És una calor que enerva. Tantes disbauxes l'han enervat.
2 2 intr. pron. [LC] Perdre el nervi, l'energia. El jugador inhàbil s'enerva fàcilment.
(DIEC2)

Valoració:1menosmas
Per ""Estudi a fons"", fa mes de 9 anys

ja el voldria veure jo l'estudi per separat i a fons de les al·legacions!. Si segur que totes aquestes associacions són de mestres que fan vacances tot l'estiu. El Govern no en fa de vacances.

Valoració:-11menosmas
Per Berenguer, fa mes de 9 anys

en efecte, que surit na Salom al Twitter i ens recordi com gestionava el Túnel De Sóller. Qui sap si trobarem qualque lliçó interessant d'aquella època per a la crisi actual (a banda d'aquella que ja és part del folklore illenc: "no importa robar, però procura que tot prescrigui", El Guarà de Bunyola dixit).

Els dos darrers rumors haurien d'anar enllaçats amb l'article d'avui d'en Payeras sbre la reforma electoral, que implica la desaparició de molts de partits a les generals, els quals podrien ésser votats pels indignats, desttuint qualsevol possibilitat de victòria PSeudoObrera.

Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris