nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 20°
19°

Improvisar i rectificar

El Partit Popular guanyà, com apuntaven totes les enquestes, les eleccions autonòmiques amb majoria absoluta. José Ramón Bauzá i el seu equip de feina, tot i el previsible triomf, no tenien aleshores perfilada quina havia de ser l'estructura del Govern. De fet, es varen anar decidint conselleries i direccions generals fins que s'aprovà el Decret 12/2011, que establia les competències i l'estructura orgànica del nou Executiu.

Des de llavors, ha quedat clar en diferents oportunitats que la improvisació presidí la presa de moltes i variades decisions. Dissabte, es va fer patent la celeritat amb la qual s'adoptaren moltes determinacions, atès que el Butlletí Oficial de la Comunitat Autònoma publicà el Decret 23/2011, que rectificava l'anterior. Es tracta de petites variacions que han de facilitar, però, el funcionament del Govern. En aquest sentit, canvien de mans competències de tanta importància com Casinos, Jocs i Apostes. Així mateix, el nou decret valida el traspàs de l'Institut Ramon Llull i el Servei d'Ocupació de les Illes Balears a Educació.

No passa res pel fet d'equivocar-se, sempre que es rectifiqui a temps. No en faltaria d'altra. En tot cas, Bauzá hauria d'ampliar la llista de rectificacions i certificar que hi ha conselleries i direccions generals amb un excés de competències, cosa que dificultarà molt l'eficiència en la feina. El president ha obrat bé reduint l'Administració, però ha fet una mica llarg. Encara pot rectificar.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris