nubes dispersas
  • Màx: 22°
  • Mín: 18°
15°

No vagi per dit

Acte de reconeixement a Puyal
El periodista català Joquim Maria Puyal va ser homenatjat fa uns dies per l'Obra Cultural Balear en un acte celebrat al Mollet d'en Pereió de Portocolom. El president de l'Obra, Jaume Mateu, va tenir paraules molt emotives per a ell. Per cert, a l'acte hi acudí l'expresident de l'OCB Antoni Mir, acompanyat per la seva parella, la cantant Nina. Mir, que treballa per a la Generalitat, estiueja a Portocolom. Feia molt de temps que no el veien en un acte de l'Obra.

Martí, a Eivissa
Per cert, que el coordinador de l'OCB, Tomeu Martí, presentà anit a Eivissa el seu llibre Llibertat i Llengua en un acte que tingué lloc a un restaurant de Vila davant nombrosos representants del món de la cultura pitiüsa.

Procés de pau a Euskadi
Membres balears d'Esquerra Republicana que estan en contacte amb dirigents de Bildu asseguren que hi "podria haver una gran notícia a final d'estiu o principi de tardor". Es tracta de l'anunci d'ETA d'abandonar definitivament les armes, fet que beneficiaria molt el PSOE amb vista a les generals. El problema se centra en els presos i quan sortirien en llibertat. En l'actualitat n'hi ha prop de 800 de tancats. "El noranta per cent dels etarres estan entre barrots, però la resta continuen actius", es comenta.

El Govern Bauzá, a Twitter
Bona part dels membres de l'Executiu Bauzá s'han apuntat al boom de la xarxa social Twitter. Hi tenen perfil obert el vicepresdient econòmic, Josep Ignasi Aguiló, i els consellers Antoni Gómez i Simó Gornés, a més del president Bauzá. Llevat de Bauzá, la resta encara no té gaires seguidors, però tot és posar-s'hi i començar. En tot cas, s'han apuntat al signe dels nous temps.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris