nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 27°
27°

No vagi per dit

"Preocupació" a Formentera
Dirigents de l'Obra Cultural Balear i de set organitzacions més de l'Arxipèlag centrades en la defensa de l'idioma i la personalitat pròpies de les Illes es reuniren ahir a Formentera per analitzar la situació actual de la llengua i el seu immediat futur després de la victòria del PP en les eleccions passades. La pràctica totalitat dels presents no amagà la "preocupació" pel retrocés que pot patir el català a les Balears i a les Pitiüses.

Hi haurà manifest?
Per cert, que alguns dels assistents a la trobada formenterera apuntaren la necessitat d'elaborar un manifest "que abordi amb claredat" la situació actual i que "marqui línies d'acció". Avui mateix es podria prendre la decisió final sobre aquest manifest.

Banc d'Aliments de l'Orde de Malta
L'Orde de Malta de les Balears ha organitzat per a demà divendres el tradicional còctel anual benèfic per recaptar fons amb vista al seu Banc d'Aliments, un projecte solidari que té una gran importància en l'actual temps de crisi. La trobada té lloc demà vespre a la possessió de Son Termens.

Escrits en castellà
Andreu Caballero, regidor del PSM a l'Ajuntament d'Inca, va quedar ahir molt sorprès quan va veure una carta de l'Institut de Qualitat Turística, dependent de la Conselleria de Turisme, dirigida a l'Ajuntament inquer i escrita en castellà. Caballero se'n mostrà sorprès, perquè creia que ja era un fet assumit per tothom que els escrits entre institucions fossin en català.

Satisfacció pel turisme
La bona temporada turística ha fet tornar una mica l'optimisme. Tant alemanys com britànics responen al que s'esperava.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris