nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 21°
21°

L'hora del pragmatisme

Bauzá i Isern fan l'únic que es pot fer: reimpulsar les obres del palau de congressos. No hi hauria pitjor vergonya per a la ciutat que veure'l mig abandonat i sense acabar. Això ja no seria sinònim de crisi econòmica, sinó de tercermundisme en la pitjor accepció del terme. S'han trobat la caixa buida i les coses a mig fer. Formalment, aquest palau de congressos és el que va impulsar el PP en la legislatura 2003-2007, però amb una diferència important. Aleshores, eren empreses privades, començant pel grup hoteler Barceló, les que es comprometien a tirar endavant l'obra i posar-la en marxa. Sorprenentment, en el passat mandat, Aina Calvo va consentir que Barceló es retiràs i va escometre la inciativa amb doblers públics. Ara el PP no té cap altra sortida que acabar el palau en les condicions que l'hi deixà Calvo. Seria desitjable que ja no hi haguessin més ensurts i que el palau pogués ser una realitat. En una ciutat i en una illa traumatitzades per la crisi econòmica resulta confortador veure que és possible tirar endavant objectius, malgrat que els actuals governants s'hagin trobat amb una dura herència de deute i de manca de recursos.

També cal valorar la capacitat negociadora amb Acciona, perquè aquesta empresa, que tant ha patit en el passat, vegi una sortida i comprengui que podrà cobrar sense més problemes. S'acabaria així un serial d'anys que algunes vegades fregà el ridícul, com va ser la posició tímida i feble d'Aina Calvo quan Barceló anuncià que es retirava del projecte deixant bocabadada la ciutadania.

Amb vista al futur, el més important és que el palau de congressos, un cop inaugurat, es converteixi en el referent que tothom espera per potenciar la imatge de Palma i de Mallorca. No basta acabar-lo, després se l'ha de promocionar i fer valer, igual que han fet en el passat tantes altres ciutats disposades a engrandir el seu prestigi i categoria internacional.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan Capó, fa mes de 9 anys

Hi ha una tercera opció: l'esbucament i reciclatge dels materials.

Valoració:4menosmas
Per Joan Miró Font, fa mes de 9 anys

Primer que es cobreixin ses mínimes necessitats de sa gent i llavò ja veurem si s'acaba es palau de congressos

Valoració:1menosmas
Per tonina, fa mes de 9 anys

Pobrets els del PP , ells varen deixar una herència enllestida:Son Espases, el "litro", perdó el metro, els taluds del tren que s´esbucaven i molts i molts d´euros a les Conselleries.......i el palau aquest que mes valdria que no hi fos per que dona una impressió de "bunker" que tira d´esquena.Ah! ,Riera ,no insisteixi, Calvo ja es a l´oposició,

Valoració:2menosmas
Per Cul banyat, fa mes de 9 anys

Referens expectata: Asinus infectum

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris