nubes dispersas
  • Màx: 23°
  • Mín: 22°
24°

Denigrant Mallorca

Si proliferen els programes com el Menjar, beure, estimar sobre Mallorca (diumenge vespre al canal Neox, segurament repetit, i presentat per Josie, el professor d'estilisme de Supermodel i la mescla perfecta de freakie i jovenet neocon), haurem de fer una feina especial de contrapublicitat turística.

El més amable que en van dir, de la nostra illa, és que "Mallorca és el Carib amb pins", enmig d'una successió de breus i insípids (però renouers) reportatgets sobre "la platja de Mallorca" (només n'hi ha una?), Llucalcari, les celebritats que passaren per aquí els anys 50, les platges plenes de gent que menja truita de patata i entrepans de mig metre (Portals Vells, en aquest cas), les festes (festa = renou, ja ho sabem) que es fan a les Covetes i els clubs de platja a la vora de la ciutat de "Palma de Mallorca". Només podem consolar-nos comprovant que l'Arena Mix (el mateix format de programa, amb un altre títol) posterior, dedicat a Màlaga, va ser encara pitjor.

L'única cosa intel·ligent que hi va dir Josie, a dins d'un restaurant de luxe i criticant les modernitats culinàries servides en plats deformes, va ser: "Per favor, que torni el plat rodó!".

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris