muy nuboso
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
22°

L'IES Sant Marçal

El president Bauzá és comminat pels veïns del seu terme, Marratxí, a donar una solució urgent al problema educatiu

El problema fa anys que s'arrossega, però ara és a punt d'explotar. I el lloc és Marratxí, on l'actual president del Govern, José Ramón Bauzá, ha estat batle aquestes darreres legislatures.

El gran projecte de l'IES de Sant Marçal continua sent això, un gran projecte, i l'IES de Marratxí, que ha estat saturat durant anys, ja no pot donar cabuda a tots els al·lots del municipi. Una seixantena no saben on els tocarà estudiar el curs que ve, si en aules modulars, a l'institut de Santa Maria o a l'escola vella del Pont d'Inca. Els pares i mares, farts de la inactivitat de la Conselleria i indignats per la situació, amenacen de manifestar-se a les portes del Consolat.

La població de Marratxí és una de les que més ha crescut a Mallorca aquests darrers anys, impulsada per la immigració. El desenvolupament demogràfic i urbanístic deixà enrere la planificació de serveis i d'infraestructures, que es converteixen en una urgència en temps de crisi i austeritat. Bauzá, que pretén que aquesta legislatura sigui la de l'educació, té de moment una tasca difícil: convèncer els seus veïns que tinguin paciència i trobar doblers per construir l'edifici.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris