cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 17°
25°

No vagi per dit

La casa dels Moll
Dimecres, un grup de joves ocupà un edifici de la plaça d'Espanya de Palma per fer-hi un "casal cultural autogestionat". L'habitatge va ser el domicili de la família de Francesc de Borja Moll de 1954 a 1991, any de la defunció del filòleg. Xesc Moll ens digué ahir que l'edifici no era de la seva propietat, que li sap molt de greu l'estat d'abandó en què es troba i, en especial, "veure les banderotes on abans hi havia la meva habitació".

La consulta del 'liquidador'
Treballadors de RTVM ens expliquen que una de les primeres actuacions del liquidador ha estat demanar informació al departament de recursos humans de com ho ha de fer per cobrar els triennis que té acumulats com a funcionari de Cort.

Partit de futbol al PP
Els amants dels espectacles esportius tenen avui, a les set del capvespre, la possibilitat de veure a Son Moix el partit de futbol de les joves promeses del PP contra veterans com Mateu Isern, Àlvaro Gijón i Julio Martínez.

Bilingüisme a Cort
El bilingüisme del regidor Fernando Gilet s'estén a poc a poc. Ahir, la Fundació Pilar i Joan Miró entregà els dossiers de premsa en les dues llengües. Doble feina per a Cort.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris