cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
19°

No vagi per dit

Alt voltatge al lobby jueu
Les connexions del lobby jueu de Mallorca amb el New York Times són extraordinàries. Dimarts, i en just dos mesos, el diari de referència mundial aborda per segona vegada la temàtica dels xuetes i els actes de reconeixement que es duen a terme a Mallorca. Es veu que Miquel Segura -que recuperà la religió dels seus ancestres a Nova York-, Pere Bonnín, Bernat Aguiló i alguns altres es mouen amb un voltatge impressionant.

Un moviment a la baixa
Que el moviment dels indignats va a la baixa es nota en petites coses, com la web wrevolucion.wordpress.com, el "órgano de expresión de la ciudadanía después del 15-M". Pasquins que l'anuncien han estat repartits per Palma. Quan s'hi entra, resulta que no s'hi ha introduït cap document des del 17 de juny, llevat d'anuncis de vidència i tarot.

Overbooking al Tristán
L'exclusiu restaurant Tristán, de Portals, no ha donat a l'abast amb la recuperació del seu primer menú -quan fou inaugurat, fa 25 anys- i al preu de l'època -9.200 pessetes, 55 euros-. La promoció es perllongà del 5 al 10 de juliol.

Expansió cap a l'Orient
Mentre a Europa tot són crisis, els mercats de l'Orient experimenten creixements vertiginosos. Elèctrica Sampos i 9 empreses més han viatjat a Manila per conèixer els projectes del Banc Asiàtic de Desenvolupament.

Més feina per a Antich
Si algú pensava que Antich s'agafava unes vacances de quatre anys al Senat, s'equivocava. Ahir, després de participar en un acte per promocionar la gastronomia de les Illes, fou elegit president de la Comissió de Política Territorial de la Cambra Alta. Ja té feines.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris