cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
13°

Austeritat?

Les administracions han de tenir el personal necessari i retribuït com correspon. Altres coses són rebutjables

Bauzá i Salom encerten en el fons, però s'equivoquen amb les maneres. Els presidents del Govern i del Consell de Mallorca asseguren que rebaixaran el cost de personal a les seves institucions, però alhora estan apujant el sou a responsables de la seva administració. Bauzá al·legà que té menys càrrecs públics al seu gabinet i, com que fan més feina, han de cobrar més. Salom ha fet saber que mantindrà les retribucions als alts funcionaris que siguin cridats per assumir llocs polítics que haurien d'estar pitjor pagats. Així, es pot donar la paradoxa que alguns polítics cobrin més que ella mateixa.

No ens hauríem d'enganar. Bauzá i Salom prometeren austeritat en la campanya electoral. Els electors votaren contra els excessos -alguns dels quals ja s'havien retallat en l'etapa d'Antich i Armengol- i a favor d'una administració àgil, que controli la despesa i doni resposta a les demandes d'una societat complexa i dinàmica com ho és la nostra. Aquest és el camí. Però una administraciò àgil significa tenir els recursos necessaris i optimitzats, no llevar-ne i pagar més als que hi ha. Aquestes pràctiques són criticables, provoquen contradiccions i acaben per rebentar.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per unitat de cures intensives, fa mes de 9 anys

Un gruix important va votar pp perquè NO volia psocialisme.

Fins que el nacionalisme no entengui això i es confongui i fongui amb el psocialisme serà difícil avançar per aquesta via.

Valoració:21menosmas
Per Einstein, fa mes de 9 anys

Els electors votaren al PP com altres voten al PSOE perquè la societat mallorquina està plena de llepons incultes.

Valoració:1menosmas
Per Sebel·lí, fa mes de 9 anys

I molts d'electors votaren el PP perquè el seu nebot o cunyat els donà un sobre que en contenia les paperetes. Molts d'altres votaren el PP perquè són analfabets o bé voldrien parlar espanyol amb accent de Sòria. Segurament molts votaren el PP com a record del Caudillo.

Valoració:2menosmas
Per xisco, fa mes de 9 anys

Els electors votaren contra els excesso i a favor d'una administració àgil. Molts d´electors voraren al pp per la seva promesa de tancar la televisió de Mallorca, per la llibertat d´elecció de llengua, per retirar els comisaris linguistics, per no subvencionar a l´ocb...

Valoració:1menosmas
Per Observació del tir, fa mes de 9 anys

Rebentar no, però engreixar bé que engreixen els porcs si els dan un bon pinso d'alta energia per a porcs de genètica conformada des dels 60 fins els 90 kg de pes viu. Els manté en creixement, a la vegada que permet baixar el cost de producció significativament.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris