algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 16°
17°

No vagi per dit

El pes de Vicenç Thomàs
Entre els socialistes es comenta que Vicenç Thomàs, exconseller de Sanitat i impulsor de l'hospital de Son Espases, té cada vegada més pes dins la direcció socialista, molt a prop de Francina Armengol, futura secretària general in pectore. Thomàs garanteix a Armengol suports importants a Palma. De fet, acompanyà la política inquera en l'acte de proclamació de Rubalcaba com a candidat a la presidència del Govern.

Socias decau
Mentrestant, es diu que la influència del delegat del Govern, Ramon Socias, dins la cúpula del PSIB s'està limitant. S'assegura que les crítiques a què va ser sotmès a causa de la càrrega policial contra els indignats no va ser "ni casual ni conjuntural", sinó que podria obeir a motius més profunds de pugna pel poder amb vista al futur congrés.

A Bauzá li agrada molt Madrid
Com se sap, José Ramón Bauzá va néixer a Madrid, fill de militar serverí. Ara es diu que la capital l'estira molt i que, en el futur, no li importaria ocupar un càrrec important per devers el Manzanares. Després de la seva aclaparadora victòria en les autonòmiques del 22-M, ha guanyat molts de punts a l'entorn més proper a Mariano Rajoy, que valora molt aquest èxit després de l'allau d'escàndols que havia patit el PP durant tota
la legislatura.

Punts febles: es reanima la cosa
Dins la coalició PSM-IV-ExM veuen "molts de punts febles" dins els nous equips de govern de PP. Això significa que pensen superar aviat el disgust d'haver passat a l'oposició i plantejaran una crítica forta pertot, també pensant en les pròximes eleccions generals, en què volen treure profit de l'estat de desànim en què es troben els socialistes.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris