cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
16°

No vagi per dit

Continuen les converses
En ambients de centre s'assegura que continuen les converses entre dirigents de la Lliga Regionalista i Convergència per les Illes. A on conduiran? Es tot cas, tothom arriba a la convicció que en el centre només hi ha espai per a una sola alternativa, no per a dues. Però hi ha un acord tàcit perquè no es faci públic res fins al setembre.

Germans al voltant de Bauzá
Es comenta molt dins el PP el fet que hi hagi germans que han accedit a càrrecs públics. Així, Maribel Crespí és la directora insular de Relacions Institucionals, mentre que Jaume Crespí és portaveu adjunt del grup popular del Consell. També Irene Durán ha estat nomenada cap de gabinet d'una conselleria, mentre que Gari Durán és directora insular de Cultura i Patrimoni. Ambdues són germanes de Rafa, exregidor de Cort i actualment imputat en el cas Palma Arena.

Què fa José Ramón?
Aquesta és la pregunta que es fa la gent dins la seu del PP. El partit no havia estat mai tan poc informat del que es cou al Consolat.

Els indignats es mouen molt
El moviment indignat no té, ni prop fer-s'hi, intenció de dissoldre's a Mallorca, sinó tot el contrari. Pensen ser presents en tots els esdeveniments i protestes que hi hagi.

El futur de Ramon Socias
Es comenta que l'actual delegat del Govern, Ramon Socias, deu haver dit en petit comitè que no pensa presentar-se com a candidat a la secretaria general del PSIB-PSOE, en el congrés que tindrà lloc després de les generals. També pot haver comentat, però, que donaria suport a una candidatura que no fos l'oficialista. Tot això és rum-rum recollit pels voltants del carrer del Miracle, on l'olla bull de totes totes.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris