cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
18°

L'OCB respon al PP de Cort

No es pot tirar la pedra i amagar la mà. No es poden insinuar irregularitats per desprestigiar: l'únic camí és la Justícia

Les paraules del president de l'OCB, Jaume Mateu, per advertir que s'hauria de veure alguna dimissió dins el PP de Cort, si no es pot demostrar que hi va haver irregularitats en el concurs per adjudicar el servei de Dinamització Lingüística, constitueixen una resposta contundent però precisa entorn d'aquesta polèmica. Les Balears han viscut quatre anys traumàtics a causa dels escàndols. En aquest moment del drama, el que no es pot fer és tirar la pedra i amagar la mà.

Si el PP creu que han existit aquestes suposades irregularitats, allò que li pertoca és posar-ho en mans de la Justícia perquè ho determini. Si hi ha res del tot inapropiat, és aixecar cortines de fum i sembrar dubtes sobre una institució tan arrelada i tan important per a la nostra societat com és l'Obra Cultural Balear.

Aquest camí no du enlloc. La política té uns límits. I, en el cas que es cregui honestament que s'ultrapassen, queda el recurs dels tribunals, en lloc de fer insinuacions en un ple i esperar que això escampi desprestigi. No és seriós ni positiu per a ningú.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan A., fa mes de 9 anys

Martorell. Totalment d'acord i encertat.@ No puntueu ni contesteu comentaris fets en una llengua altra que el català; ha començat la guerra: no es pot confraternitzar amb l'enemic que ens vol destruir. Per molta comentera que facin."

Valoració:5menosmas
Per Pere, fa mes de 9 anys

És imprescindible repetir aquí la glosa den Xurí que es publicà ahir:
Cada dinamitzador
no era ni mileurista,
per tant sembla bastant trista
aquesta insinuació
del PP amb la corrupció,
o amb les ganes de brou.
El català és el que cou;
la resta són cançonetes.
Ell amb dues graneretes
podríem pagar el seu sou.

Genial. Contundent.

Valoració:10menosmas
Per Pere, fa mes de 9 anys

El PP és antimallorquí, antimenorquí, antieivissenc i antiformenterenc. I els seus fets ho demostren.

Valoració:14menosmas
Per martorell, fa mes de 9 anys

No puntueu ni contesteu comentaris fets en una llengua altra que el català; ha començat la guerra: no es pot confraternitzar amb l'enemic que ens vol destruir. Per molta comentera que facin. Sabem que costa aguantar-se; però hi ha d'haver un canvi, a aquesta gent no li importen les nostres rèpliques, és molt més contundent el nostre silenci. Per a una situació d'emergència, accions d'emergència. Que aquí s'hagi d'escriure en català és una qüestió prèvia i que els demostrarà que aquesta llengua és útil, necessària i imprescindible.

Valoració:5menosmas
Per carodio el meon, fa mes de 9 anys

au ido, pues cogeis al marti, al martorell y a la cabra que pasean y cap als jutjats.
Y al acabar el proceso, ya direis cosas.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris