algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 13°
13°

No vagi per dit

Fusió d'empreses públiques
Dins Cort s'insisteix que no es torbarà gaire l'anunci de fusió de l'Empresa Municipal d'Aparcaments i l'Empresa Municipal d'Obres Públiques, que passarien a ser només una. Iniciatives semblants és segur que es produiran també en les empreses dependents del Govern. El problema és dur-ho a la pràctica empresa per empresa i procurant no cometre ni errades ni precipitacions.

PSOE: autocrítica interna
El PSIB-PSOE es troba en fase de profunda autocrítica, després dels decebedors resultats electorals del maig passat. Cada cop se senten més veus que en demanen la renovació i l'entrada de "gent nova" en el partit. Segons algunes fonts internes, l'estratègia d'aquests darrers anys va ser "apostar fort per un bipartidisme imperfecte que no ha donat els resultats esperats. Tampoc no es va calibrar bé l'absoluta lleialtat de l'electorat del PP a les seves sigles".

Ramon Socias es mou
L'actual delegat del Govern, Ramon Socias, es continua movent de manera molt discreta per tal d'esbrinar quines serien les seves possibilitats d'assolir un lloc de lideratge dins el PSIB-PSOE en el pròxim congrés, que es durà a terme després de les eleccions generals. Cercaria el suport de Menorca, Eivissa i segments de Palma, amb els quals ja ha parlat.

CxI prepara el futur
Els dirigents de CxI també miren cap al futur i esbrinen com s'hauran de reubicar políticament un cop que acabi el període vacacional de juliol i agost. Comanda l'austeritat a causa dels molt magres resultats electorals assolits. També s'haurà d'establir una estratègia de possible acostament tàctic a la Lliga de Jaume Font que podria sorgir del dia a dia en diferents localitats de la Part Forana. Allò evident és que s'han de tirar endavant.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Llurum, fa mes de 9 anys

Es curiós que al PSM no se'n faci gens d'autocrítica. I a CxI? Pareix mentida que tots mirin cap a una altra banda.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris