algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
21°

No vagi per dit

Nova peça d'Ibatur
En cercles polítics es comenta que hi podria haver un altre esclat al voltant del cas Ibatur. Es tracta d'una peça secreta que s'investiga en aquests moments. No n'ha transcendit gaire cosa més.

La situació de cap del Pinar
Fonts properes al Ministeri de Defensa veuen molt improbable que es pugui arribar actualment a un acord amb el Govern balear pel traspàs dels terrenys d'aquesta zona a la Comuntiat Autònoma. Segons la normativa, un dels requisits imprescindibles és que l'autogovern no sigui deficitari. És obvi que no es compleix, en aquests moments.

Comandància, a l'Almudaina
Tot indica que la la seu de la Comandància General de les Balears continuarà durant molt de temps al palau de l'Almudaina. Hi ha una iniciativa que pretén que passi a dependre de Patrimoni Nacional, a canvi de fer un nou edifici per a Defensa als terrenys de Portopí -propers al castell de Sant Carles. Però el cert és que les arques públiques no estan en aquests moments per a grans aventures.

Èxit d'Aguiló al Youtube
Com se sap, el vicepresident del Govern, Pep Ignasi Aguiló, té penjats al Youtube alguns vídeos dirigits als seus alumnes d'Economia. Després d'haver-se fet públic aquest fet, s'han incrementat de tal manera les visites a aquest portal que l'empresa Youtube ha oferit a Aguiló incloure-hi publicitat, per la qual ell cobraria un percentatge. Com és natural, el vicepresident s'hi ha negat.

Plataforma de professors
Està en procés de constitució una plataforma de professors per fer front a les polítiques del Partit Popular en el tema de la llengua. Mantindran contactes amb mestres gallecs per conèixer la seva experiència i preparar la resistència.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris