nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 16°
19°

No vagi per dit

La recol·locació de socialistes
Com se sap, la derrota del PSIB-PSOE ha deixat sense escó polítics molt propers a Francina Armengol, que controla l'aparell de mallorca. És el cas de Cosme Bonet i Miquel Coll. Ara mateix, hi hauria pressions perquè alguns que sí han obtingut l'escó hi renunciassin per deixar-los pas. I és que hi ha en joc l'estructura de poder del partit.

"Una ofensiva, un error"
En cercles socialistes es diu que Aina Calvo i el seu grup de Palma "cometrien un gran error" si decidissin plantar cara a Francina Armengol i l'aparell del partit a Mallorca en un pròxim congrés. "Francina i els seus sel's menjaran", afirmen aquestes fonts, que qualifiquen l'entorn de l'encara presidenta del Consell com "les plantes carnívores".

L'Alqueria Blanca i Esquerra
Dins l'Esquerra de Joan Lladó no estan satisfets pels resultats electorals. Pensen que haurien pogut fer més a bastants de municipis, encara que a d'altres han tret uns resultats molt acceptables. D'on sí estan contents és de l'Alqueria Blanca, on s'han convertit en el segon partit, només per darrere del PP.

No estan desanimats
Tot i no haver assolit els seus objectius a les Balears, els d'UPyD de Calbarro sembla que estan satisfets amb els resultats que els converteixen en la cinquena força política a Palma. Diuen que resistiran i insistiran.

Bicicletes sense control
Ja comença a ser hora que la Policia Local actuï amb eficàcia. Cada vegada hi ha més ciclistes que circulen per les voravies a tota velocitat. Amb la instal·lació dels carrils bici s'ha establert una cultura favorable a aquest transport que ningú no discuteix, però molts ciclistes transiten esquivant vianants i sense preocupar-se de per on ho fan.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Escolta la resposta dins el vent..., fa mes de 9 anys

El problema de les bicicletes serà igual que el del botellot. Cort no actua fins que ja ha habituat els col·lectius a fer-ne de les seves. Llavors vénen els problemes. Si una bicicleta anant a tota per la voravia envest un peató i l´envia a l´hospital, qui se´n fa càrrec de les conseqüències? L´Ajuntament, amb els doblers de tots? Idò crec que hauria de fer-se´n el responsable que consent que no s´apliqui la normativa. I té un nom i cognom!

Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris