nubes dispersas
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
22°

Per fer avançar el moviment indignat

Els acampats a les places de diverses ciutats de l'estat espanyol no han descobert res. Tot allò que siguin capaços de formular en forma de crítica al sistema o de propostes de millora, ja ho ha formulat altra gent abans. Però les acampades tenen el mèrit d'haver-ho col·locat -d'una manera difusa, si voleu- a l'agenda política i, sobretot, mediàtica.

El sistema econòmic i polític en què està immers l'estat espanyol té moltes mancances des del punt de vista de l'equitat i de la Democràcia autèntica.

Una bona manera de fer avançar el moviment sorgit el 15-M seria el de recuperar la veu i les formulacions d'aquella gent que fa anys que predica en un desert del qual molts dels acampats, fins fa poc, n'eren partícips.

Cal canviar les institucions econòmiques i polítiques i fa anys que hi ha gent que ha escrit en què i com. Una bona manera de concretar i fer avançar el moviment dels indignats seria assumir les propostes dels que ja fa anys que es varen indignar i que després es varen posar a pensar (i alguns a construir) alternatives.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Filiprim, fa mes de 9 anys

Jo vull que en Xisco (comentari anterior) aprengui a escriure i a expressar-se amb més claredat.

Valoració:11menosmas
Per Xisco, fa mes de 9 anys

Estic indignat, y vull una democracia real:
Vull un canvi en la llei electoral, perque no hi haiga partirsminoritaris en el congres de Madrid.
Vull mes prisió pels politics corruptes, i les compte sclares.
Vull democracia perque les ciutadants puguim ellegir dins d´aquesta democracia:llibertad d´elecció de llengua per els nostres estudiants, cal com vulguen; dret a tenir comunicació bilingue amb la administració,no solament en catalan, dret a expresarme en castella o en catala, com a ciutada democrata....
Es per aixó que jo defend alsindignats de la plaza d´España, perque vull que els meus dreta i la meva llibertad es defensa.

Valoració:-15menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris