algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
23°

No vagi per dit

Hi havia votera
L'ambient de votera es va veure clar des del primer moment en una gran quantitat de col·legis electorals de Palma. Poc després de les nou del matí, ja es veien coes a no poques taules. S'observaven també molts ciutadans d'origen sud-americà amb dret a vot exercint-lo, fet que no era tan usual en altres comicis autonòmics i locals.

Manca de paperetes a les cabines
A nombrosos col·legis hi va haver queixes perquè no hi havia paperetes dins algunes cabines, la qual cosa impedia el vot secret. La causa era que hi havia més candidatures que caselles. Davant la impossibilitat de col·locar-hi totes les paperetes, a molts de col·legis no en posaren cap. La gent podia votar en la intimitat, però havia de recollir les candidatures, situades damunt una taula a la vista de tothom.

Antoni Cirerol, a votar
Qui no faltà a la cita amb les urnes va ser Antoni Cirerol, qui fou el primer president del Parlament balear (1983-87). Tot i que està a punt de fer 85 anys, anà a complir amb el seu deure acompanyat per la seva dona al col·legi Jaume I de Palma.

"Sense gorra, per favor"
Una persona minusvàlida acudí a votar ahir dematí al col·legi Simó Ballester de Manacor. Duia posada una gorra del PP. Els interventors li digueren amablement que no podia
entrar a votar amb la gorra.

Paperetes amb el logo en color
A Algaida i Artà foren detectades paperetes del PP amb el logotip de color blau. Això podria suposar-ne l'anul·lació en cas que fossin dipositades dins l'urna, segons la Llei electoral vigent, ja que les paperetes han de ser totes del color establert, sense policromies. A Porto Cristo una senyora despistada es va equivocar d'urna i ja n'hi havia que demanaven que tota l'urna fos completament anul·lada.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris