algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 16°
21°

No vagi per dit

Un error electoral
El Partit Popular de Sóller, que encapçala Carlos Simarro, va fer els deures en enviar sobres electorals als possibles votants. Però s'oblidà d'una cosa important: introduir-hi les paperetes. La situació és greu, perquè un sobre sense res és un vot en blanc. Ens comenten que una empresa distribuïdora ha repartit sobres a corre-cuita per solucionar aquest error.

I Aznar, que no venia?
José Ramón Bauzá s'entrevistà a Madrid dia 31 de gener passat amb José María Aznar. Al final de la reunió, el candidat anuncià que l'expresident espanyol havia acceptat la invitació de venir a Mallorca i participar en un acte de campanya. La realitat és que no ha vingut i no se n'ha parlat més, d'ell.

Calma absoluta a la Fiscalia
Ens asseguren que durant la campanya electoral l'activitat de la Fiscalia Anticorrupció ha estat d'absoluta calma, com no s'havia vist en els darrers anys.

La jubilació dels missers
Ens diuen que el conegut advocat Juan Luis Matas fa comptes de retirar-se enguany i que, per celebrar-ho, té previst fer la volta al món. Tot el contrari passa amb un altre misser veterà, Rafel Perera. Després d'haver deixat la defensa de Jaume Matas, que l'havia pràcticament abduït, Perera ha reprès amb energia el quefer al seu despatx.

L'austeritat a l'Exèrcit
Els militars apliquen amb rigor l'austeritat pressupostària. El cap de l'Estat Major de l'Exèrcit, el tinent general Fulgencio Coll, es traslladà a Palma per fer la conferència al Club Ultima Hora tot sol, sense cap ajudant, assistent, secretari o escorta. Un fet insòlit just fa uns anys.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris