algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 11°
11°

No vagi per dit

"Poder triar la llengua"
En unes declaracions que han sorprès la seva comunitat, el candidat al Parlament navarrès per Bildu, Ramírez Mayorga, ha dit que un dels seus objectius és que "els nostres fills puguin estudiar en la llegua que elegeixin". A Navarra, està clar que Bildu defensa exactament el mateix que el PP a les Balears.

Dinar d'empresaris
Dins la coalició PSM-IV-ExM hi ha molta satisfacció per l'èxit que va tenir fa uns dies el dinar que celebraren amb empresaris i professionals al Gran Hotel de Palma. Part d'ells no hi varen caber i hagueren d'acudir a restaurants propers. Després, tots escoltaren els parlaments dels polítics: Biel Barceló, Pere Sampol i Biel Huguet.

Estaràs i els discapacitats
L'eurodiputada del PP Rosa Estaràs assistí ahir a Madrid en una jornada de suport als discapacitats, dins el marc de la campanya electoral. Persones que l'acompanyaven indicaren que "lògicament es parlava molt de la concentració dels 'indignats' a la Puerta del Sol. Hi ha molta gent, dins el PP, que veu bellumes i manipulació. Cada vegada que hi ha eleccions en passa una".

De 'visita'
Àlvaro Gijón i Sandra Fernández varen ser vistos ahir capvespre a la plaça d'Espanya, mentre observaven la concentració dels 'indignats'. Es veu que els candidats número 2 i 3 del PP a l'Ajuntament de Palma volien saber què hi passava de primera mà.

"Serà molt ajustat"
Comentant el resultat que es pot donar passat demà, fonts del PP indicaren ahir que "confiam amb la majoria absoluta, però serà molt ajustada". L'actual direcció no ha permés ni el més mínim gest d'eufòria.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris