cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
19°

No vagi per dit

El cas de Pacheco "no és cap fet aïllat"
Dins Convergència de Calvià es comenta que "l'atac contra Miguel Pacheco no és cap fet aïllat". Afirmen que "fa dies que a alguns militants els han retxat el cotxe i, fins i tot, els n'han punxat qualque roda".

Onieva pinta fanals
Qui va fora corda és Manolo Onieva, candidat a batle de Calvià pel PP. El passat dia 8 anà amb una plagueta al pancaritat del Capdellà. Prengué nota de les demandes dels veïns i a córrer, que vénen urnes. A hores d'ara, els operaris pinten els fanals amb ritme de rock & roll, arreglen voravies i fan net el solar de can Nis, que era una grolleria. Quan governava el PSOE, prometé edificar pisos socials a can Nis. Carlos Delgado aturà el projecte, però ara Onieva promet construir-hi aparcaments.

El voluntariat pepero
La maquinària electoral del PP de Palma fa feina a tot pistó. En total, són més de 2.000 voluntaris que recorren la ciutat de punta a punta. Solen dur un capell de palla amb una cinta de color de cel i els pymes del partit i de la bandera balear a la camisa. Funcionen molt ben organitzats, a partir de quatre punts de reunió. Reben les instruccions i es disseminen per totes les barriades.

Debats electorals a Menorca
Després de dues setmanes de negociació, les executives del PP i el PSOE-Menorca acordaren l'organització de dos cara a cara electorals. El primer, que va tenir lloc dilluns a Maó, enfrontà el programa de Joana Barceló i el de Santiago Tadeo, que encapçalen les candidatures del PSOE i el PP, respectivament, al Parlament menorquí. El segon es du a terme avui vespre a Ciutadella. Hi intervenen el candidat socialista, Marc Pons, i Santiago Tadeo. El periodista de consens que modera aquests debats és Josep Pons Fraga, delegat del Grup Serra a Menorca.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Jordi Escèptic, fa mes de 9 anys

La maquinària electoral del PP és el que realment marca la diferència amb els altres partits. És increïble la capacitat de feina que tenen. Fins que la gent que no creim en el PP no ens mobilitzem com ells, cap canvi de tendència no serà possible. Hem de fer feina! Encara no hi ha res perdut!

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris