nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
20°

No vagi per dit

Gijón du les regnes
Dins el PP Palma es comenta que els veterans José María Rodríguez i la seva mà dreta, Paco Frau, han passat a un segon terme durant l'actual campanya electoral. Donen consells, se'ls escolta, però qui ha agafat les regnes i l'agenda és Àlvaro Gijón, sempre devora Mateu Isern. De Rodríguez diuen també que no s'ha implicat en la campanya tan a fons com s'imaginaven.

Cinc mil menys
És curiós que en el míting de Rajoy al Palma Arena de 18 de maig de 2007, amb Matas i Estaràs de candidats, hi assistissin 9.000 persones i en el de dilluns 4.000. El míting de Zapatero a Inca també fou magre. Ens trobaríem, potser, davant una desmobilització ciutadana?

Gran activitat socialista
El PSIB fa un gran esforç a les barriades de Palma. Destinen tota la maquinària per intentar retallar l'avantatge del PP. Calvo es mou molt, amb una feina de 'pluja fina' que s'inicià fa més d'un any i que passa desapercebuda pels mitjans.

Llibre sobre Joan Lladó
Acaba d'aparèixer un llibre biogràfic sobre Joan Lladó, president i candidat d'Esquerra, en una edició a cura de Bernat Nadal. Cada capítol ha estat escrit per un autor diferent. Va des de la seva infància fins a l'actualitat. El títol és el de campanya, Gent de paraula.

Calvià: estranyes pintades
Aquests dies han aparegut pintades per Calvià de l'estil "No xerra mallorquí, no el votis". Aparentment independentistes, duen en realitat el segell provocador de l'extrema dreta, diuen pel terme. Dins CxI n'hi ha que les relacionen amb l'atac contra el convergent Pacheco. Miren cap a l'extrema dreta, però de moment no ho diran públicament.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per unitat de cures intensives, fa mes de 9 anys

No és desmobilització, és reacció intel·ligent. Menys gent va a les convocatòries dels psociatEs i dels peperos

Valoració:5menosmas
Per Palmesà, fa mes de 9 anys

Sí, Didacs, intel·ligents.

Valoració:-1menosmas
Per Didacs, fa mes de 9 anys

UCI, hi ha personal inteligent que pot votar aquest PP den Bauza, na Salom o n'Isern, em deman?

Valoració:11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris