nubes dispersas
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
22°

No vagi per dit

Rum-rum de demoscòpics
Demoscòpics del PSOE comentaven aquest cap de setmana que a aquest partit li manquen 7.000 vots a Palma per aconseguir evitar la majoria absoluta del PP i poder governar amb el PSM-IV-ExM i, tal volta, amb EU si aconseguís entrar-hi. En aquest esprint final, faran tot el que sigui possible per aconseguir aquests 7.000 suports.

Esprint final i tuppers
Avui comença l'esprint final de la campanya. Això significa que, sobretot a Palma, s'incrementaran els tuppers, que és com els polítics qualifiquen les reunions "en petit comitè" amb grup de veïns per intentar-los convèncer que els votin. Aquesta fórmula ha substituït les concentracions més massives que, tammateix, només van dirigides als convençuts.

La Vanguardia i Zapatero
El diari La Vanguardia ha donat molt de relleu a les paraules de ZP a Inca, on digué que es podia arribar a un "acord" amb Antich pels 240 milions del fons de competitivitat. El diari català afirma que Zapatero vol acordar amb les Balears el que nega al Principat, on tampoc no han vist ni un cèntim d'aquest fons. Allà la quantitat és molt més alta.

Brussel·les i les autonomies
En cercles polítics es comenta que la Unió Europea ha advertit seriosament Zapatero
perquè limiti al màxim les despeses de les autonomies. Es diu que "té ordres molt estrictes" en aquest aspecte.

Esquerra i els castellanoparlants
Dirigents d'Esquerra Republicana s'han vist sorpresos durant la campanya electoral que desenvolupen a Palma pel fet que "se'ns acosten persones castellanoparlants que es mostren molt receptives i interessades en el nostre discurs de manca de finançament que pateixen les Balears".

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per unitat de cures intensives, fa mes de 10 anys

I Brussel·les no li ha dit a ZP que ha de pagar el fons de competitivitat?

Es pensa l'estat espanyol que escanyant les comunitats autònomes productives solucionarà de manera estable la crisi?

Valoració:12menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris